Hoe wis ik mijn Instagram-zoekgeschiedenis?

 Wil je je Instagram-zoekgeschiedenis permanent verwijderen? Als je de hele geschiedenis van profielen die je op Instagram hebt bezocht, wilt verwijderen, volgt hier de stapsgewijze procedure om hetzelfde te doen. Het is heel eenvoudig om je Instagram-zoekgeschiedenis te wissen, je volgt gewoon de instructies in het onderstaande artikel. En als je technische ondersteuning nodig hebt om de problemen met je Instagram-account op te lossen, verzoeken we je om Bellen instagram Klantenservice te bellen. Onze technische ondersteuningsingenieurs zullen profiteren door de beste tips en oplossingen te bieden die zeker al uw problemen zullen oplossen en u zullen helpen bij het verbeteren van uw Instagram-ervaring.


Volg de gegeven instructies om je Instagram-zoekgeschiedenis te wissen:


1. Open de Instagram-applicatie vanaf je mobiele apparaat of tablet.

2. Tik nu op het profielpictogram in de linkerbenedenhoek van je Instagram-scherm.

3. Je Instagram-profiel verschijnt op je scherm, tik op het pictogram met drie lijnen.

4. Er verschijnt een menupaneel op uw scherm, ga nu naar Instellingen.

5. Selecteer onder instellingen Beveiliging.

6. Tik nu op Zoekgeschiedenis. Als u al uw recente zoekopdrachten wilt wissen, tikt u op 'Alles wissen'.

7. Als u de zoekgeschiedenis van een bepaalde zoekopdracht wilt verwijderen, tikt u op het kruispictogram naast de profielnaam of hashtag die u uit uw zoekgeschiedenis wilt verwijderen.


Sommige gebruikers kunnen fouten ervaren wanneer ze proberen hun Instagram-zoekgeschiedenis te verwijderen. Als u met hetzelfde probleem wordt geconfronteerd, hoeft u zich geen zorgen te maken, we zijn er om u te helpen. Het enige dat u hoeft te doen, is ons bellen op het klantenservicenummer van Instagram, we zullen onmiddellijk uw oproepen kiezen en u helpen met uw problemen en al uw twijfels wegnemen. Om onze klanten constante ondersteuning te bieden, zijn we de klok rond aanwezig. U kunt ons bellen wanneer het u uitkomt.

Original blog source https://sites.google.com/view/hoe-wis-ik-mijn/hoe-wis-ik-mijn-instagram-zoekgeschiedenis

Comments

Popular posts from this blog

Een gemakkelijke manier om verwijderde berichten van een Instagram-account te herstellen

Blokkeer en deblokkeer mensen op Instagram in snelle stappen